Feldioara redescoperită: un sit al oaspeţilor germani în estul Europei
Expoziția a fost organizată de Asociația Culturală Hieronymus în colaborare cu Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București, Complexul Național Muzeal ASTRA și Biblioteca Județeană Astra pentru a prezenta rezultatele cercetărilor desfășurate începând cu anul 1990 la Feldioara (Marienburg, Földvár, Castrum Sancte Maria), jud. Brașov. Pentru ajutorul acordat în realizarea și reiterarea expoziției organizatorii mulțumesc sprijinul semnificativ al Muzeului Județean de Istorie Brașov, Consiliului Județean Brașov și Primăriei Feldioara.
-
Feldioara redescoperită: un sit al oaspeţilor germani în estul Europei, vernisaj 15 octombrie 2015, Sibiu, Biblioteca Astra, Sala de Expoziții, în cadrul celei de a VIII-a ediții a Conferinței Internaționale Relații Interetnice în Transilvania. Militaria Medievalia în Europa Centrală și de Est.
-
Feldioara redescoperită: un sit al oaspeţilor germani în estul Europei, vernisaj 30 martie 2016, București, Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” în cadrul Sesiunii naționale de comunicări științifice a Institutului de Arheologie „Vasile Pârvan”: „Metodă, teorie şi practică în arheologia contemporană. In memoriam Alexandru Vulpe” (30 martie – 1 aprilie 2016).
-
Feldioara redescoperită: un sit al oaspeţilor germani în estul Europei,vernisaj 14 aprilie 2016, Bastionul Graft, Brașov.
-
Feldioara redescoperită: un sit al oaspeţilor germani în estul Europei, vernisaj 18 mai 2016, Şcoala din Ticera, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în cadrul evenimentelor pregătite de Muzeul ASTRA pentru Ziua Internaţională a Muzeelor.